Γιατί να θεραπεύσω το φόβο;

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ
ΜΕ ΤΗΝ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Online

ATOMIKES SYNEDRIES

Ένα πανάρχαιο φαινόμενο που παρατηρείται και το οποίο χαρακτηρίζει τη διαμόρφωση της συνείδησης πολλών ανθρώπων είναι ότι, όσο περισσότεροι άνθρωποι υιοθετούν μια στάση ή συμπεριφορά, τόσο περισσότερο αυτή η στάση ή συμπεριφορά γίνεται αποδεκτή στη συνείδησή τους ως φυσιολογική.

Το φαινόμενο αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι εμείς οι άνθρωποι είμαστε πλάσματα της συνήθειας (ο εγκέφαλός μας εύκολα συνηθίζει κάτι που επαναλαμβάνεται) εξηγεί πώς, κοινωνίες ολόκληρες αποδέχονται ως φυσιολογική μια κατάσταση, απλά και μόνο επειδή επαναλαμβάνεται από τους πολλούς.

Τι είναι όμως ‘φυσιολογικό’;

Μπορεί μια κατάσταση να είναι φυσιολογική, απλά και μόνο επειδή θεωρείται ως τέτοια από την πλειοψηφία;

Ποιο είναι το κριτήριο που καθιστά ένα γεγονός ή μια κατάσταση ως «φυσιολογικά»;

Τα παραπάνω αφορούν και σε συναισθηματικές καταστάσεις, όπως αυτή του φόβου.

Το σεμινάριο ‘Γιατί να θεραπεύσω το φόβο;’ απευθύνεται σε κάθε άνθρωπο που επιθυμεί να ευαισθητοποιηθεί, να διευρύνει την αυτογνωσία του και να ενισχύσει την προσωπική του ενδυνάμωση. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να πάρουν απαντήσεις πάνω σε βασικά ερωτήματα, όπως:

Τι είναι ο φόβος;

Πώς λειτουργεί;

Γιατί καλλιεργείται;

Πώς τροφοδοτείται;

Γιατί οι άνθρωποι ανοίγουν την πόρτα στο φόβο;

Είναι ο φόβος μονόδρομος; Τι εναλλακτικές έχω;

Πώς θεραπεύεται; Ποιο είναι το αντίδοτο;

Γιατί να θεραπεύσω το φόβο: ποια είναι τα οφέλη από τη θεραπεία του φόβου;

Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα θα βρουν απαντήσεις, ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν βιωματικά πάνω σε δικούς τους φόβους.

Πρόκειται για μια βαθιά σεμιναριακή συνάντηση αυτογνωσίας και προσωπικής ενδυνάμωσης που απευθύνεται σε όσους είναι έτοιμοι να διευρύνουν τη δύναμή τους και να μάθουν πώς να την παίρνουν πίσω από όπου την έχουν δώσει.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021, ώρα 6:30μμ-8:30μμ, διαδυκτιακά μέσω Zoom ή Skype. Το κόστος συμμετοχής είναι 60€. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή με αποστολή e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά: 210 9763622 και 6932819427. Δείτε και www.livingthehealing.gr

Εισηγητής: Ευαγγελία Παπαδοπούλου

          Σύμβουλος Ψυχολογίας

      Ψυχοθεραπεύτρια

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:

Σεπτέμβριος 2021

 Κόστος: 60€

 Τόπος Διεξαγωγής: online

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας του Zoom ή του Skype 

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  | 210 9763622 | 6932819427

www.livingthehealing.gr

 

Παρεχόμενες Υπηρεσίες